Om os

Supreame Wellness har specialiseret sig i forebyggende behandlinger samt smertebehandling med fysiurgisk massage ved brug af teknikker og erfaring indenfor både wellness- og sportsmassage. Din massør vil arbejde fokuseret på at fjerne dine spændinger og smerter, og vil ofte kombinere forskellige massageteknikker under en behandling for at give dig det maksimale udbytte af din tid. Derudover gives der råd og vejledning omkring metoder til at forebygge dagligdagens slid på kroppen.


 Hvorfor Supreame Wellness?

As Mahatma Gandhl once said: "The best way to find yourself is to lose yourself in the service of others." Indeed, service is a fulfilling activity that can help to see that "you" are not defined by an identity, but by ability, sympathy, connection, and solidarity that altogether reflect the most essential purpose of human beings- to be virtuous. Like a guiding star....

"Jeg starte min egen massage butik klinik i 2011. det er en udfordring, fordi det har mange usikkerheder og ubekendte...Men det lærte mig. hvor vigtigt det er at sætte mål, udforske enhver mulighed omkring dig, lære af flas koer og identificere sine styrker og svagheder for at forbedre mig selv og opnå den. længes efter. Det er virkelig fascinerende at opleve så store fremskridt. jeg virkelig elsker."

Fra det tidspunkt, vi ikke bare på arbejde for at give massage. mest vigtige er løbende forbedring, Udvid viden og tilegn nye kompentence, Vi er bekendt med krops opbygning og fysisk aktiv psykisk aktiv og social aktiv er vigtig. Vi er ildsjæle med en stor passion for menneskets anatomi, og som alle har det tilfælles.

at vi har et dybtliggende personligt ønske om, at forbedre livskvaliteten for hver kunde ved at befri dem for deres smerter, så de kan fokusere på det sig selv, som gør dem glade. Fx, fokusere selv på studier, arbejder eller kost...  At kunne se den nærmest omgående stigning i din livsglæde, efter du er blevet behandlet hos os, er det der motiverer os hver dag.